Yiyeceklere Mikroskobik Bakış
Yiyeceklerin, Caren Alpert tarafından mikroskop altında fotoğraflanmış görüntüleri.
![]() |
Badem |
![]() |
Anason |
![]() |
Ananas Yaprağı |
![]() |
Brüksel Lahanası |
![]() |
Cake Sprinkles |
![]() |
C Vitamini |
![]() |
Fal Kurabiyesi |
![]() |
Ham Şeker |
![]() |
Hindistan Cevizi |
![]() |
Kahve Çekirdeği |
![]() |
Karides |
![]() |
Karnabahar |
![]() |
Kivi Çekirdeği |
![]() |
Kurutulmuş Domates |
![]() |
Kuru Üzüm |
![]() |
Kırmızı Lahana |
![]() |
Kırmızı Meyan |
![]() |
Kereviz Yaprağı |
![]() |
Kızarmış Soğan |
![]() |
Mor Soğan |
![]() |
Sofra Tuzu |
![]() |
Turp |
![]() |
Tutku Meyvesi |
![]() |
Yaban Mersini |
![]() |
Çikolatalı Kek |
![]() |
Turta |
![]() |
Muz Kabuğu |
Yorumlar
Yorum Gönder